چطوری قیف فروش را برای صادرات استفاده کنیم؟

توسط

چند وقت پیش با دوستی صحبت می کردم که می‌گفت من کلی بازاریابی کردم که بتونم مشتری پیدا کنم، نتونستم و چه وضعشه؟!! منم کنجکاویم گل کرد ببینم چندتا پیام بازاریابی فرستادی؟ یه نگاه گفت خیلی!! (جمله تیپیکال ایرانی ها) گفتم مثلن چند تا ایمیل زدی تو سه ماه اخیر؟ هی از زیر عدد گفتن میخاست در بره ولی متاسفانه گیر بد کسی افتاده بود!! در نهایت با ۲۰۰ تا ایمیل موضوع جمع شد. خیلیش ۲۰۰ تا بود نمی دونست این نصف ایمیل هایی هست که من در روز میفرستم.

یکی ابزارهای مهم برای یک صادراتچی، #قیف_فروش هست. شما به عنوان یک صادراتچی که در حال فروش محصولی هستید، موظفید از اعداد فروشتون آگاه باشید. علی الخصوص دوستانی که تازه به دنیای تجارت بین الملل وارد شده اند.

قیف فروش چی هست؟

قیف فروش شامل اعدادی هست که معروف به اعداد فروش هستند و برای هر فرد و کسب وکاری متفاوت است و مشابه نیست. این جدولی که می بینید مربوط به سه ماهه دوم #عملکرد_صادراتی خود من هست برای محصول زعفران. با توجه تجربه ام در زمینه فروش داخلی، سعی کردم قیف فروش را برای صادرات بومی سازی کنم که به این آیتم ها رسیدم:

۱- Marketing Massage
اولین عدد نشان می دهد که شما از طریق ابزارهای مختلف مثل ایمیل، واتس آپ، موبایل و غیره پیام بازاریابی ارسال کردید.

۲- Prospector
وقت کسی به پیام شما اظهار علاقه کند، در این دسته قرار می گیرد. حدود یک درصد افرادی که پیام شما را می‌گیرند!!!

۳- lead
از گروه قبلی تعدادی هست که محصول شما را می شناسند و علاقمند به خرید هستند و از شما اطلاعات بیشتر دریافت می خواهند. حدود ۵۰ درصد افراد گروه قبلی مخاطب این بخش هستند.

۴- Qualified
در این بخش افرادی قرار می گیرند که این سه آیتم در آنها همزمان وجود دارد: نیاز، پول و قدرت تصمیم گیری.

۵- Closing
در نهایت تعداد کسانیکه از شما می خرند و مشتری می گردند.

از ۲۳۷۸۰ پیامی که ارسال کردم، تنها شش فروش در بازه سه ماهه حاصل گردید. این واقعیت هست که شما باید برای آن تلاش فراوان کنید. عددهای فروش شما چنده؟؟ اگه قیف فروش ندارید در اولین فرصت اونو درست کنید، راهنمای خوبی برای موفقیت در صادرات هست.

ممکن است بپسندید

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نمیشود.